Salarisspecialist nodig?

Een gedegen salarisadministratie is voor iedere organisatie van essentieel belang. Toch is het voor bedrijven vaak ondoenlijk om deze administratie volledig zelfstandig te voeren. In de zoektocht naar continuïteit van de bedrijfsvoering of verdere optimalisatie van processen schakelen bedrijven daarom steeds vaker een salarisspecialist in. Ben jij ook op zoek naar een salarisspecialist? Neem dan contact met ons op of lees verder wat Infacto voor jouw organisatie kan betekenen.

Wat is een salarisspecialist?

Een salarisspecialist loopt altijd een stap voor in de ontwikkeling van salarisadministratie en salarisverwerking. Actuele kennis van toenemende wet- en regelgeving en veranderende CAO’s zijn hierbij van cruciaal belang. Minstens zo belangrijk is de ervaring met vooruitstrevende salarissoftware zoals AFAS. Door zijn kennis en kunde is een salarisspecialist in staat om verschillende rollen binnen een salarisadministratie afdeling op zich te nemen. De specialist kan bijvoorbeeld worden ingezet als salarisadministrateur, salarisadviseur of sparringpartner bij verbetertrajecten. Ook onderscheidt hij zich door zijn vermogen om, naast het uitvoeren van administratieve taken, problemen op te lossen en zelfs bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hierbij staat een correcte salarisverwerking altijd centraal.

wat is een salarisspecialist

Salarisspecialist nodig?

Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn je namelijk snel van dienst!

externe salarisspecialist inschakelen

Externe salarisspecialist inschakelen

Veel organisaties handelen hun salarisadministratie en salarisverwerking zelf af. Toch zijn er situaties waarin er behoefte is aan externe ondersteuning en expertise. Een veel voorkomende reden is een tijdelijk capaciteitsprobleem. Tijdelijke capaciteitsproblemen zijn vaak het gevolg van plotselinge ziekte of onvoorzien verlof van medewerkers. Een externe salarisspecialist kan de administratieve taken van de afwezige salarisadministrateur direct overnemen. Een andere veel voorkomende aanleiding is het ontbreken van interne kennis en ervaring. Een organisatie is hierdoor mogelijk niet in staat om zelfstandig verbetertrajecten op te zetten en uit te voeren. In dat geval kan een externe specialist het beheer van de salarisadministratie uit handen nemen.

Infacto salarisspecialist

De salarisspecialisten van Infacto ondersteunen organisaties door diensten en advies. Organisaties kunnen bij Infacto terecht voor tijdelijke ondersteuning, controle en advies of volledige uitbesteding van de salarisadministratie. Infacto waarborgt kwaliteit door strenge selectieprocedures te hanteren bij het aannemen van nieuw personeel. Ook bieden wij onze mensen permanente educatie. Vanzelfsprekend beschikken al onze salarisspecialisten altijd over een relevante opleiding (PDL/VPS), vakkennis en ervaring. Wilt u gebruik maken van onze detachering, consultancy of outsourcing dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

infacto salarisspecialist

tentoo amsterdam

Ervaringen met Infacto

“Wij schakelen Infacto in tijdens drukke periodes op onze afdeling. Als wij omhoog zitten dan stuurt Infacto professionele en prettige collega-salarisadministrateurs om ons uit de brand te helpen. Zij werken secuur en bij twijfel wordt altijd navraag gedaan bij de klant of een collega. Daarnaast hebben we een goede relatie met Infacto waarbij we leads en klanten vol vertrouwen kunnen doorzetten naar elkaar. Het is prettig (samen)werken met Infacto!”

Pascalle Smits

Manager Salarisadministratie & HR bij Tentoo

Bel direct

075 – 251 00 02075 – 251 00 02

Stuur een mail

Vind ons op LinkedIN

Stuur een app

06 – 108 433 3506 – 108 433 35