Salarisspecialisten, dat zijn wij!

Infacto zorgt voor efficiënt beheer van de salarisadministratie en soepele salarisverwerking.
Tijdelijk op projectbasis of volledige uitbesteding van het payroll proces voor de lange termijn.

Wat past bij jouw organisatie? Maak goed geïnformeerd een keuze:

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging?

Specialist in AFAS

Wij bieden de mogelijkheid de salarisadministratie- en verwerking volledig uit te besteden. Onze professionals werken vanuit ons kantoor in Zaandam met vooruitstrevende AFAS salarissoftware.

Infacto is dé specialist in AFAS. Via de software is volledig beheer van jouw salarisadministratie mogelijk. Werknemers ontvangen een gepersonaliseerde salarisstrook en nog belangrijker: het salaris klopt en staat op tijd op de rekening. Het beheer van de salarisadministratie is in goede handen bij onze AFAS experts.

Voor opdrachtgevers die incompany ondersteuning wensen, selecteren wij een salarisspecialist met specifieke (software)kennis en eigenschappen die bij jouw organisatie passen. Jouw doelstellingen zijn ook onze doelstellingen.

De voordelen van Infacto:

Infacto staat garant voor kwalitatieve dienstverlening en waarborgt daarmee de continuïteit van de salarisverwerking. De salarisadministratie is niet langer een noodzakelijk kwaad, maar een bron van belangrijke managementinformatie.

Online inzage in salarisstroken en jaaropgaven Salarismutaties verwerken Aangifte loonheffingen Loonjournaalpost Pensioenaangifte Verwerking loonbeslagen Signaleringen op einddatum contract