Salarisadministrateur in Amsterdam

Amsterdam is een stad waar ontzettend veel bedrijven en organisaties gevestigd zijn. Dit komt onder andere door de vele faciliteiten die de stad biedt aan ondernemers. Te midden van deze bedrijvigheid is een onmisbare rol weggelegd voor de salarisadministrateur in Amsterdam. Ieder bedrijf wil immers dat het proces rondom de salarisverwerking goed verloopt. Infacto begrijpt dit en biedt verschillende oplossingen voor het voeren van een tijdige en goede salarisadministratie.

Bedrijven maken vaker gebruik van externe salarisadministrateur in Amsterdam

Amsterdam is een aantrekkelijke vestigingslocatie voor zowel lokale, nationale als internationale bedrijven. Een groeiend deel van deze bedrijven maakt wel eens gebruik van een externe salarisadministrateur in Amsterdam. Dit ter borging van de kwaliteit en continuïteit binnen de administratieve organisatie. Het is voor veel van deze bedrijven immers onmogelijk om de salarisverwerking volledig zelfstandig uit te voeren. Infacto biedt deze bedrijven de mogelijkheid om externe ondersteuning en deskundigheid in te zetten bij de afhandeling van het verloningsproces. Klanten kunnen bij ons terecht voor tijdelijke ondersteuning, controle en advies of volledige uitbesteding van de salarisadministratie. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze diensten.

bedrijven maken vaker gebruik van externe salarisadministrateur in amsterdam

Salarisadministrateur in Amsterdam nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

tijdelijke ondersteuning van interim salarisadministrateur in amsterdam

Tijdelijke ondersteuning salarisadministrateur in Amsterdam

Continuïteit is van groot belang voor iedere organisatie. Gebrek aan capaciteit, kennis of kunde op de afdeling salarisadministratie kan hierdoor voor grote problemen zorgen. Zo kan de nauwkeurigheid in het geding komen en bovendien kunnen er achterstanden ontstaan. In dergelijke gevallen kan een organisatie tijdelijke behoefte hebben aan extra ondersteuning. Infacto heeft diverse salarisspecialisten beschikbaar voor tijdelijke ondersteuning op de afdeling salarisadministratie. Of het nu gaat om een korte opdracht of een langdurig project. Infacto biedt altijd een gepaste oplossing. Ook wanneer de functie van interim salarisadministrateur snel ingevuld moet worden. Naast een relevante opleiding en uitgebreide vakkennis, beschikken onze salarisspecialisten ook over een brede werkervaring. Zij kunnen zich hierdoor moeiteloos aanpassen in een nieuwe omgeving.

Advies en controle van de salarisadministratie

Een organisatie met een gering aantal werknemers kan er voor kiezen om de salarisadministratie zelf uit te voeren. Om dit te kunnen doen, is actuele kennis vereist over CAO’s, arbeidsrechtelijke aspecten en de wet- en regelgeving. In sommige gevallen heeft een organisatie deze kennis echter niet in huis. Hierdoor ontstaat er een vergroot risico op bijvoorbeeld boetes, naheffingen of te weinig ontvangen premies. Infacto biedt uitkomst voor bedrijven die zelf verantwoordelijk willen blijven voor de verwerking van salarissen, maar daarbij ook de kwaliteit en supervisie willen waarborgen. Wij doen dit met behulp van controle en advies. Zo controleren onze salarisspecialisten bijvoorbeeld de afdracht en zien wij toe op de naleving van alle wettelijke verplichtingen op het gebied van premies en belastingen. Ook adviseren wij over fiscale voordelen, arbeidsrecht en ziekteverzuim.

advies en controle door een salarisadministrateur in amsterdam

uitbesteden van salarisadministratie aan infacto

Uitbesteden van de salarisadministratie

Het bijhouden van een salarisadministratie kan een complexe klus zijn. Bovendien rust er een grote verantwoordelijkheid op de afhandeling van de bijbehorende processen. Hierdoor wordt er iedere maand weer veel tijd en nauwkeurigheid vereist. Toch is er binnen een organisatie vaak onvoldoende tijd om zowel de administratie te voeren als loongerelateerde vragen van medewerkers te beantwoorden en op de hoogte te blijven van verandering in de wetgeving. Wij nemen het beheer van de salarisadministratie daarom graag uit handen. De organisatie hoeft hierbij enkel nog kerngegevens correct aan te leveren en is verder volledig ontzorgd. Wij bieden vervolgens de zekerheid van een grondige salarisadministratie met als gevolg dat de organisatie bijvoorbeeld geen kortingsregelingen misloopt of hoge boetes krijgt opgelegd.

Zoek jij een salarisadministrateur in Amsterdam?

Wij komen graag vrijblijvend met je in contact om je wensen te bespreken.

tentoo amsterdam

Ervaringen met Infacto

“Wij schakelen Infacto in tijdens drukke periodes op onze afdeling. Als wij omhoog zitten dan stuurt Infacto professionele en prettige collega-salarisadministrateurs om ons uit de brand te helpen. Zij werken secuur en bij twijfel wordt altijd navraag gedaan bij de klant of een collega. Daarnaast hebben we een goede relatie met Infacto waarbij we leads en klanten vol vertrouwen kunnen doorzetten naar elkaar. Het is prettig (samen)werken met Infacto!”

Pascalle Smits

Manager Salarisadministratie & HR bij Tentoo

Bel direct

075 – 251 00 02075 – 251 00 02

Stuur een mail

Vind ons op LinkedIN

Stuur een app

06 – 108 433 3506 – 108 433 35