Interim Salarisadministrateur

Heb jij binnenkort of per direct een interim salarisadministrateur nodig? Dan zijn wij jouw oplossing. Wij leveren namelijk salarisadministrateurs met een brede ervaring bij verschillende bedrijven. Onze salarisspecialisten springen tijdelijk bij tijdens uitval van medewerkers, maar ook bij het uitvoeren van verbeterprocessen of het inregelen van salarissoftware.

Interim salarisadministrateur bij capaciteitsproblemen

Een afdeling salarisadministratie kan om diverse redenen te maken krijgen met een capaciteitsprobleem. In het algemeen zijn deze problemen slechts van tijdelijke aard. Ziekte, zwangerschapsverlof of een tijdelijk project zijn immers veel voorkomende oorzaken. In veel gevallen kan een organisatie de capaciteitsproblemen van tevoren zien aankomen. Desondanks kan er intern vaak geen oplossing gevonden worden. Het zelfstandig vinden van een specialist kost namelijk veel tijd en dit neemt ook nog eens veel onzekerheden met zich mee. Indien dit het geval is, kan een salarisadministrateur op interim-basis uitkomst bieden.

Interim salarisadministrateur bij kennisproblemen

Een andere situatie waarin een interim salarisadministrateur uitkomst kan bieden, is bij het intern ontbreken van specifieke kennis of kunde. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het maken van een efficiencyslag of het implementeren van AFAS salarissoftware. Ook wordt er geregeld een interim professional gezocht voor het inwerken en begeleiden van een nieuwe werknemer. Voor interim salarisprofessionals kun je terecht bij Infacto. Wij helpen je graag bij zowel het tijdelijk oplossen van een capaciteitsprobleem als bij het leveren van specifieke kennis van salarisadministratie.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je benieuwd naar de interim mogelijkheden voor jouw organisatie? Stuur dan een mail naar info@infacto-advies.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Bellen kan ook via het telefoonnummer 075 – 251 00 02.


een interim salarisadministrateur inzetten in jouw organisatie

Een salarisadministrateur op interim-basis inzetten in jouw organisatie?

Jouw organisatie is gebaat bij continuïteit. Capaciteitsproblemen op de afdeling salarisadministratie kunnen er echter toe leiden dat de nauwkeurigheid in het geding komt. Bovendien kunnen er achterstanden ontstaan. Door een interim salarisadministrateur in de arm te nemen zul je de organisatie behoeden voor operationele struikelblokken. Een interim salarisadministrateur beschikt over een brede ervaring en is hierdoor razendsnel aangepast aan jouw organisatie. Het op interim-basis inhuren van een salarisadministrateur geeft bovendien de garantie dat er snel een goede invulling wordt gevonden voor de tijdelijke positie. Zodoende blijft de continuïteit altijd gewaarborgd

Tijdelijk inhuren van Infacto salarisspecialisten

Je kunt onze salarisspecialisten inhuren voor zowel een korte als een lange termijn of op projectbasis. Onze specialisten hebben een brede ervaring en kunnen bijvoorbeeld worden ingezet als salarisadministrateur, salarisadviseur of klankbord tijdens verbetertrajecten. Wij waarborgen kwaliteit door strenge selectieprocedures te hanteren bij het aannemen van nieuw personeel. Ook bieden wij onze specialisten permanente educatie. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze detachering, consultancy of outsourcing dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tijdelijk inhuren van Infacto salarisspecialisten

Heb jij een interim salarisadministrateur nodig?

Zoek jij een salarisadministrateur op interim-basis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

tentoo amsterdam

Ervaringen met Infacto

“Wij schakelen Infacto in tijdens drukke periodes op onze afdeling. Als wij omhoog zitten dan stuurt Infacto professionele en prettige collega-salarisadministrateurs om ons uit de brand te helpen. Zij werken secuur en bij twijfel wordt altijd navraag gedaan bij de klant of een collega. Daarnaast hebben we een goede relatie met Infacto waarbij we leads en klanten vol vertrouwen kunnen doorzetten naar elkaar. Het is prettig (samen)werken met Infacto!”

Pascalle Smits

Manager Salarisadministratie & HR bij Tentoo

Bel direct

075 – 251 00 02075 – 251 00 02

Stuur een mail

Vind ons op LinkedIN

Stuur een app

06 – 108 433 3506 – 108 433 35