Salarisspecialist, dat zijn wij!

Infacto zorgt voor efficiënt beheer van de salarisadministratie en soepele salarisverwerking.
Tijdelijk op projectbasis of volledige uitbesteding van het payroll proces voor de lange termijn.

Wat past bij jouw organisatie? Maak goed geïnformeerd een keuze:

Tijdelijke ondersteuning bij salarisadministratie

Continuïteit in de salarisverwerking is essentieel. Onvoorzien verlof, projecten met strakke deadlines, afwezigheid van een belangrijk teamlid, migratie van personeelsdata of verbetertrajecten kunnen leiden tot hogere werkdruk waardoor extra ondersteuning (een absolute) noodzaak is. Onze salarisspecialisten zijn betrokken en dienstbare teamspelers. Zij beschikken niet alleen over relevante opleiding, vakkennis en ervaring, maar ook over de juiste communicatieve vaardigheden waarmee ze zich moeiteloos aanpassen in een nieuwe omgeving. Van korte opdrachten voor tijdelijke vervanging tot langdurige projecten biedt Infacto een passende oplossing.

tijdelijke ondersteuning

controle en advies

Controle en advies

Wanneer je zelf verantwoordelijk bent voor een correcte salarisverwerking, maar op zoek bent naar zekerheid over het naleven van de actuele wet- en regelgeving en veranderende CAO, is Infacto de geschikte partner. Wij kijken graag over je schouder mee en controleren en adviseren waar nodig. Is de afdracht correct? Voldoet jouw bedrijf aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van premies en belastingen aan instanties als de Belastingdienst, het UWV, verzekeraars en pensioenfondsen? Met de expertise van Infacto werkt jouw salarisadministratie zelfstandig én is de kwaliteit en supervisie gewaarborgd. Wij controleren op de feiten en adviseren over fiscale voordelen, arbeidsrecht en ziekteverzuim.

Uitbesteding

Specialistisch werk uit laten voeren door specialisten. Wij nemen het beheer van jouw salarisadministratie graag uit handen. Het enige dat je hoeft te doen is het correct aanleveren van kerngegevens en doen waar jouw bedrijf goed in is. Wij verdiepen ons in jouw organisatie en brengen wensen en behoeften in kaart. We analyseren de huidige wijze van salarisverwerking en geven vanuit onze expertise een open en eerlijk advies over de verbetermogelijkheden.

uitbesteding

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging?

Specialist in AFAS

Wij bieden de mogelijkheid de salarisadministratie- en verwerking volledig uit te besteden. Onze professionals werken vanuit ons kantoor in Zaandam met vooruitstrevende AFAS salarissoftware.

Infacto is dé specialist in AFAS. Via de software is volledig beheer van jouw salarisadministratie mogelijk. Werknemers ontvangen een gepersonaliseerde salarisstrook en nog belangrijker: het salaris klopt en staat op tijd op de rekening. Het beheer van de salarisadministratie is in goede handen bij onze AFAS experts.

Voor opdrachtgevers die incompany ondersteuning wensen, selecteren wij een salarisspecialist met specifieke (software)kennis en eigenschappen die bij jouw organisatie passen. Jouw doelstellingen zijn ook onze doelstellingen.

De voordelen van Infacto:

Infacto staat garant voor kwalitatieve dienstverlening en waarborgt daarmee de continuïteit van de salarisverwerking. De salarisadministratie is niet langer een noodzakelijk kwaad, maar een bron van belangrijke managementinformatie.

Snel schakelen

Direct contact

Specialisten in eigen dienst

Grote flexibele schil ZZP

Online inzage in salarisstroken en jaaropgaven

Salarismutaties verwerken

Aangifte loonheffingen

Loonjournaalpost

Pensioenaangifte

Verwerking loonbeslagen

Signaleringen op einddatum contract

Bel direct

075 – 251 00 02075 – 251 00 02

Stuur een mail

Vind ons op LinkedIN

Stuur een app

06 – 108 433 3506 – 108 433 35